Skip to main content

Chleb jak z ula wyjęty

By 9 sierpnia, 2021Dietetyk radzi

Zapewne z niejednego pieca jedliście chleb. Zawsze jednak najlepszy jest ten z domowego pieca. Od lat na rynku dostępne są różne mieszanki chlebowe, które pozwalają celebrować wypiek bochenka, będącego w kulturze słowiańskiej symbolem nie tylko pożywienia, ale także pomyślności i dostatku. Jak mówi przysłowie: aż miło na duszy, jak świeży chleb puszy. Łatwo jednak zakłócić przyjemność płynącą z wypieku chleba, jeżeli dowiemy się co stanowi dodatek mieszanki chlebowej. A niestety często jest to skrobia pszenna, czy inne ulepszacze i spulchniacze. Dlatego warto jest sięgnąć po ekologiczne i bezglutenowe mieszanki Symbio, które w swoim składzie mają wyłącznie surowce z kontrolowanych ekologicznych upraw oraz takie rarytasy dla zdrowia i smaku, jak łuski babki jajowatej, makuch lniany czy sól himalajską. Dzięki tak dobranym składnikom uzyskujemy gwarancję świetnej jakości chleba o bogatym smaku i doskonałej teksturze. Dajcie się skusić na Nasze ekologiczne bezglutenowe mieszanki Symbio, a Wasz chleb będzie jak z ula wyjęty. Smacznego.