Ekologiczny syrop z agawy

Ekologiczny syrop z agawy Blue Webber otrzymywany jest tradycyjnymi metodami z soku z rdzenia agawy. Syrop z agawy to środek słodzący, smakiem przypominający miód pszczeli. Składa się przede wszystkim z fruktozy. Bardzo dużą zaletą tego syropu jest fakt, że jest dwa razy bardziej słodki i posiada niższy indeks glikemiczny niż sacharoza.

Jak stosować cukier z agawy?

Syrop z agawy to naturalna substancja słodząca, która może zastąpić cukier i sztuczne słodziki. Stanowi idealny dodatek do kawy i herbaty. Syrop z agawy stosowany jest jako składnik gofrów, naleśników, omletów, a także sałatek owocowych, koktajli i musli.

Nazwa produktu: Ekologiczny syrop z agawy

Producent: Look Food Sp. z o.o.

Warunki przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w suchym, zacienionym i chłodnym miejscu

Gramatura: 245g

<