Ekologiczny ocet z białego wina

Biały ocet winny otrzymywany jest z białego wina powstałego z białych winogron pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych. Posiada złocistą barwę i łagodny, kwaśny smak, który podkreśli i wzbogaci potrawy kuchni polskiej, w szczególności żurku. Ocet z białego wina jest pełen cennych substancji korzystnie wpływających na organizm.

Najważniejsze zalety octu z białego wina:

-pomaga w oczyszczaniu organizmu z toksyn

-działa korzystnie na układ pokarmowy oczyszczając go i pobudzając czynność jelit

-poprawia wygląd skóry, włosów i paznokci

-wykazuje działanie antybakteryjne i antygrzybiczne

-odświeża oddech

-przyspiesza gojenie się ran i zapobiega tworzeniu się siniaków

-wspiera układ krwionośny, regulując poziom cholesterolu we krwi

-łagodzi bóle mięśni

-stymuluje układ odpornościowy do walki z drobnoustrojami

Jak stosować ocet z białego wina?

Ocet z białego wina jest doskonałym dodatkiem do sałatek, sosów, warzyw i makaronów. Wzmacnia smak potraw mięsnych i rybich nadając im wyjątkowy charakter. Ocet z białego wina bardzo dobrze sprawdza się również jako dodatek do zup oraz  deserów.

Nazwa produktu: Ekologiczny ocet z białego wina

Producent: Look Food Sp. z o.o.

Warunki przechowywania: zaciemnione i suche miejsce

Pojemność: 250 ml

<