Ekologiczny ocet balsamiczny

Ekologiczny ocet balsamiczny otrzymywany jest czerwonego wina poddanego długotrwałemu dojrzewaniu. Surowiec do produkcji octu powstaje z najwyższej jakości owoców, pochodzących z kontrolowanych upraw ekologicznych. Jego słodko-kwaśny, zbalansowany smak oraz niepowtarzalny, świeży aromat idealnie komponują się z daniami kuchni włoskiej.

Jak stosować ocet balsamiczny?

Ocet balsamiczny jest doskonałym dodatkiem do sałatek, warzyw, makaronów oraz mięs. Wzbogaci smak zup, przede wszystkim czerwonego barszczu. Równie dobrze komponuje się także z kozim serem, truskawkami i szpinakiem.

 

Nazwa produktu: Ekologiczny ocet balsamiczny

Producent: Look Food Sp. z o.o.

Warunki przechowywania: Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce w temp. 4°C.

Pojemność: 250ml

<